Sertéskorona tavasziasan recept

Hozzávalók:
- 1 kg, kéttenyérnyi széles oldalas
- párolt zöldségféle (karotta vagy zöldborsó, vagy kelbimbó)
- só
Elkészítés:
A húst élére állítva, koszorú alakban felállítjuk, és átkötjük. Megsózzuk, és kevés vizet aláöntve, nagyon puhára pároljuk (a legjobb kuktában készíteni). Ezután a koszorú formájú húst tűzálló tálra állítjuk, és a sütőben nagyon ropogósra megsütjük. Tálalás előtt a zsineget eltávolítjuk róla, és a közepére párolt zöldségfélét öntünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »