Sertéshús almával és sajttal recept

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- 2 megpucolt, kimagozott alma
- só, bors
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A sütőt gyújtsuk be.A húst klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk meg. Minden húsra tegyünk egy szelet sonkát, sajtot és egy cikk almát, majd hajtsuk félbe és tűzzük össze fogpiszkálóval. Forró olajon süssük meg a húsok mindkét oldalát, majd ez után egy tűzálló tálba, vagy tepsibe tegyük őket és 10-15 percig süssük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »