Sertéshús almával és sajttal recept

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- 2 megpucolt, kimagozott alma
- só, bors
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A sütőt gyújtsuk be.A húst klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk meg. Minden húsra tegyünk egy szelet sonkát, sajtot és egy cikk almát, majd hajtsuk félbe és tűzzük össze fogpiszkálóval. Forró olajon süssük meg a húsok mindkét oldalát, majd ez után egy tűzálló tálba, vagy tepsibe tegyük őket és 10-15 percig süssük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »