Sertéshús almával és sajttal recept
Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- 2 megpucolt, kimagozott alma
- só, bors
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A sütőt gyújtsuk be.A húst klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk meg. Minden húsra tegyünk egy szelet sonkát, sajtot és egy cikk almát, majd hajtsuk félbe és tűzzük össze fogpiszkálóval. Forró olajon süssük meg a húsok mindkét oldalát, majd ez után egy tűzálló tálba, vagy tepsibe tegyük őket és 10-15 percig süssük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

