Sertéscsülök pékné módra recept
Hozzávalók:
- 2 szép mellső csülök
- 1 kg burgonya
- 16 db apró szemű vöröshagyma
- só
Elkészítés:
A csülköket besózzuk, és kevés vízzel kuktában nagyon puhára pároljuk. Közben a krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikákra vágjuk, megsózzuk, és a csülöklé felével kikent tűzálló tálba terítjük. Ráfektetjük a puha csülköket, mellészórjuk a hagymát (ha nagyobb szemű a hagymánk, vágjuk négyfelé), és a maradék csülöklével megöntözve a sütőben ropogós pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

