Sertéscsülök pékné módra recept

Hozzávalók:
- 2 szép mellső csülök
- 1 kg burgonya
- 16 db apró szemű vöröshagyma
- só
Elkészítés:
A csülköket besózzuk, és kevés vízzel kuktában nagyon puhára pároljuk. Közben a krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikákra vágjuk, megsózzuk, és a csülöklé felével kikent tűzálló tálba terítjük. Ráfektetjük a puha csülköket, mellészórjuk a hagymát (ha nagyobb szemű a hagymánk, vágjuk négyfelé), és a maradék csülöklével megöntözve a sütőben ropogós pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »