Tavaszi grillezett tarja recept

Hozzávalók:
- két szelet szép tarja fejenként
- só
- bors
- medvehagyma
- pici olaj
Elkészítése:
A tarja szeleteket enyhén sózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk, majd apróra vágott medvehagymával elkevert olajba forgatjuk. Legalább két-három órával a sütés előtt, de még jobb előző este!
A grillezőt megtöltjük, begyújtjuk, ha már szép parázs van, rátesszük a húsokat, pár perc alatt megsütjük. Friss kenyérrel, hideg sörrel, esetleg száraz borral (pl. juhfark nagyon illik hozzá) isteni!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »