Tavaszi grillezett tarja recept

Hozzávalók:
- két szelet szép tarja fejenként
- só
- bors
- medvehagyma
- pici olaj
Elkészítése:
A tarja szeleteket enyhén sózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk, majd apróra vágott medvehagymával elkevert olajba forgatjuk. Legalább két-három órával a sütés előtt, de még jobb előző este!
A grillezőt megtöltjük, begyújtjuk, ha már szép parázs van, rátesszük a húsokat, pár perc alatt megsütjük. Friss kenyérrel, hideg sörrel, esetleg száraz borral (pl. juhfark nagyon illik hozzá) isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »