Sajtos-gombás szeletek recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéshús szelet(lehet csirke vagy pulyka is)
- 40 dkg champignon gomba szeletelve
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- 6 szelet lapka sajt
Sütéséhez:
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A hús szeleteket sózzuk,borsozzuk,lisztbe forgatjuk és fedő alatt forró olajban készre sütjük. A vöröshagymát felaprítjuk,olajon megdinszteljük,sózzuk,rátesszük a felszeletelt gombát,borsozzuk és megsütjük. Egy tepsibe a húst lerakjuk,a megsült gombát rátesszük,minden gombás szeletet lefedjük 1-1 szelet lapka sajttal. Betesszük a sütőbe annyi időre,míg a sajt ráolvad.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »