Sajtos-gombás szeletek recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéshús szelet(lehet csirke vagy pulyka is)
- 40 dkg champignon gomba szeletelve
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- 6 szelet lapka sajt
Sütéséhez:
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A hús szeleteket sózzuk,borsozzuk,lisztbe forgatjuk és fedő alatt forró olajban készre sütjük. A vöröshagymát felaprítjuk,olajon megdinszteljük,sózzuk,rátesszük a felszeletelt gombát,borsozzuk és megsütjük. Egy tepsibe a húst lerakjuk,a megsült gombát rátesszük,minden gombás szeletet lefedjük 1-1 szelet lapka sajttal. Betesszük a sütőbe annyi időre,míg a sajt ráolvad.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »