Petrezselymes sertésborda recept

Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott karajszelet
- 5 dkg vaj
- 1 nagy csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors
- reszelt citromhéj
Elkészítés:
A jól kivert hússzeleteket roston, teflonedényben vagy nagyon kevés vajban ropogós pirosra sütjük. A vajat az ízesítőkkel már korábban összedolgozzuk, és hengert formálva belőle, kifagyasztjuk. A kemény vajhengerből érme nagyságú szeleteket vágunk, hidegen a forró húsra tesszük, és burgonyapürével körítve tálaljuk. A petrezselymes, zamatos húsra a vaj ráolvad, és friss, tavaszi zamatot kölcsönöz neki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »