Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes sertésborda recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet kicsontozott karajszelet
    • 5 dkg vaj
    • 1 nagy csokor petrezselyemzöld
    • őrölt bors
    • reszelt citromhéj

    Elkészítés:
    A jól kivert hússzeleteket roston, teflonedényben vagy nagyon kevés vajban ropogós pirosra sütjük. A vajat az ízesítőkkel már korábban összedolgozzuk, és hengert formálva belőle, kifagyasztjuk. A kemény vajhengerből érme nagyságú szeleteket vágunk, hidegen a forró húsra tesszük, és burgonyapürével körítve tálaljuk. A petrezselymes, zamatos húsra a vaj ráolvad, és friss, tavaszi zamatot kölcsönöz neki.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá