Petrezselymes sertésborda recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott karajszelet
- 5 dkg vaj
- 1 nagy csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors
- reszelt citromhéj
Elkészítés:
A jól kivert hússzeleteket roston, teflonedényben vagy nagyon kevés vajban ropogós pirosra sütjük. A vajat az ízesítőkkel már korábban összedolgozzuk, és hengert formálva belőle, kifagyasztjuk. A kemény vajhengerből érme nagyságú szeleteket vágunk, hidegen a forró húsra tesszük, és burgonyapürével körítve tálaljuk. A petrezselymes, zamatos húsra a vaj ráolvad, és friss, tavaszi zamatot kölcsönöz neki.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.