Hirtelen sült rostélyos recept

Hozzávalók:
- 8 tenyérnyi szelet kicsontozott, érett rostélyos
- 2 fej karikákra vágott vöröshagyma
- 4-5 evőkanál olaj
- liszt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst kiverjük, beolajozzuk, és 2-3 napig úgy érleljük, akár a vesepecsenyét. Egy kevés olajat megforrósítunk, és a hússzeleteket nagy lángon ropogósra sütjük benne, csak utána a tálon sózzuk, borsozzuk meg. A serpenyőbe öntjük a többi olajat is, és ropogósra sütjük benne a lisztben megforgatott hagymakarikákat. A húsra szórjuk, és burgonyapürével meg mustárral körítve kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »