Hirtelen sült rostélyos recept
Hozzávalók:
- 8 tenyérnyi szelet kicsontozott, érett rostélyos
- 2 fej karikákra vágott vöröshagyma
- 4-5 evőkanál olaj
- liszt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst kiverjük, beolajozzuk, és 2-3 napig úgy érleljük, akár a vesepecsenyét. Egy kevés olajat megforrósítunk, és a hússzeleteket nagy lángon ropogósra sütjük benne, csak utána a tálon sózzuk, borsozzuk meg. A serpenyőbe öntjük a többi olajat is, és ropogósra sütjük benne a lisztben megforgatott hagymakarikákat. A húsra szórjuk, és burgonyapürével meg mustárral körítve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

