Hirtelen sült rostélyos recept

Hozzávalók:
- 8 tenyérnyi szelet kicsontozott, érett rostélyos
- 2 fej karikákra vágott vöröshagyma
- 4-5 evőkanál olaj
- liszt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst kiverjük, beolajozzuk, és 2-3 napig úgy érleljük, akár a vesepecsenyét. Egy kevés olajat megforrósítunk, és a hússzeleteket nagy lángon ropogósra sütjük benne, csak utána a tálon sózzuk, borsozzuk meg. A serpenyőbe öntjük a többi olajat is, és ropogósra sütjük benne a lisztben megforgatott hagymakarikákat. A húsra szórjuk, és burgonyapürével meg mustárral körítve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »