Bajor hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet csont nélküli karaj
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagydoboz tejföl
- reszelt sajt ízlés szerint
- pirospaprika
- tetszés szerinti fűszer, én sertés sült fűszert használtam
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd állni hagyjuk egy időre (vagy egy éjszakára betesszük a hűtőbe). A tepsit kivajazzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket, megszórjuk reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belekeverjük a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a húsokra hogy mindenütt befedje. Befedjük alufóliával és betesszük a 200 fokos sütőbe. 30-40 perc múlva levesszük az alufóliát (ha a hús még nem puhult meg tegyük rá vissza az alufóliát és süssük puhulásig), megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük míg megpirul a sajt a tetején.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »