Bajor hús recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 szelet csont nélküli karaj
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 nagydoboz tejföl
- reszelt sajt ízlés szerint
- pirospaprika
- tetszés szerinti fűszer, én sertés sült fűszert használtam
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd állni hagyjuk egy időre (vagy egy éjszakára betesszük a hűtőbe). A tepsit kivajazzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket, megszórjuk reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belekeverjük a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a húsokra hogy mindenütt befedje. Befedjük alufóliával és betesszük a 200 fokos sütőbe. 30-40 perc múlva levesszük az alufóliát (ha a hús még nem puhult meg tegyük rá vissza az alufóliát és süssük puhulásig), megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük míg megpirul a sajt a tetején.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

