Savanyúban sült sertéscomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 – 1,5 kg sertéscomb
- 1 kg savanyú káposzta
- só
- bors
- delikát
- 4 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- kevés olaj
Elkészítése:
A sertéscombot bevagdaljuk kb 1 cm távolságon. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük és a hús bevágott réseibe helyezzük. A combokat sütőedénybe helyezzük, a fűszereket összekeverjük egy tálba és jól megszórjuk vele a hús minden részét. Savanyú káposztával befedjük, majd ezt is fűszerezzük és ha maradt a káposztának leve rálocsoljuk. Öntünk rá egy kevés olajat, majd lefedjük alufóliával és megsütjük. Amikor már puha a hús, levesszük a a fóliát, a hús tetejéről lehúzzuk a káposztát és visszatesszük a sütőbe pirulni.3
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »