Savanyúban sült sertéscomb recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 – 1,5 kg sertéscomb
- 1 kg savanyú káposzta
- só
- bors
- delikát
- 4 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- kevés olaj
Elkészítése:
A sertéscombot bevagdaljuk kb 1 cm távolságon. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük és a hús bevágott réseibe helyezzük. A combokat sütőedénybe helyezzük, a fűszereket összekeverjük egy tálba és jól megszórjuk vele a hús minden részét. Savanyú káposztával befedjük, majd ezt is fűszerezzük és ha maradt a káposztának leve rálocsoljuk. Öntünk rá egy kevés olajat, majd lefedjük alufóliával és megsütjük. Amikor már puha a hús, levesszük a a fóliát, a hús tetejéről lehúzzuk a káposztát és visszatesszük a sütőbe pirulni.3
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.