Sasadi borda recept

Hozzávalók:
- 8 szelet csontnélküli borda
- 5 dkg. vaj
- 4db. őszibarack
- 3 szem tört szegfűszeg
- bors, só
Elkészítése: A hússzeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, és a fűszerekkel meghintjük. Forró olajon hirtelen átsütjük mindkét oldalukat. A serpenyőből kivéve a visszamaradt pecsenyelébe megpirítjuk a kimagozott hámozott őszibarackot. A hússzeleteket a mártásba visszatéve jól átmelegítjük. Burgonyapürével tálaljuk, úgy, hogy minden hús tetejére egy szem félbevágott barackot teszünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »