Sajttal, paprikás szalámival és medvehagymával töltött karajszeletek recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 20 dkg paprikás szalámi
- 4 szelet trappista sajt
- 8 szelet bacon
- 1 csokor medvehagyma
- só
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A paprikás szalámit vékony szeletekre vágjuk. A kiterített karajszeletekre teszünk 4-5 levél medvehagymát, szalámi szeleteket /nekem 8 fért rá/ és egy szelet sajtot. A hússzeleteket felgöngyöljük, 2-2 szelet baconbe tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. Mikor átsült, a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk rajta, így szép piros és ropogós lesz.
Tetszés szerinti körettel tálalható (sült burgonya, burgonyapüré, rizs, saláták…). Most gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.