Sajtos tejszínes tepsis hús recept

Hozzávalók:
- 8-10 szelet karaj
- kb. 500 ml főzőtejszín
- sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk majd fűszerezzük! ( só, bors) Egy kivajazott tepsibe fektetjük, és leöntjük a főzőtejszínnel. Megszórjuk reszelt sajttal bőven, és előmelegített sütőben közepes lángon kb. fél óráig sütjük ( amíg a sajt meg nem pirul)
Sült krumplival, rizzsel, és kukorica salátával tálaljuk :-)
Tipp:
Családi kedvenc :-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »