Sajtos tejszínes tepsis hús recept

Hozzávalók:
- 8-10 szelet karaj
- kb. 500 ml főzőtejszín
- sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk majd fűszerezzük! ( só, bors) Egy kivajazott tepsibe fektetjük, és leöntjük a főzőtejszínnel. Megszórjuk reszelt sajttal bőven, és előmelegített sütőben közepes lángon kb. fél óráig sütjük ( amíg a sajt meg nem pirul)
Sült krumplival, rizzsel, és kukorica salátával tálaljuk :-)
Tipp:
Családi kedvenc :-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »