Sajtos-tejfölös hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 14 szelet karaj vagy csirkemell
- 1 nagy tejföl
- 20 dkg trappista sajt
- 1 kocka ráma
- só, őrölt bors
Elkészítése: A húst kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A Rama margarinnal kisütjük a húsokat. Tepsibe szedjük ki őket, majd tejfölt teszünk rá, és reszelt sajtot. A margarinból kicsit öntünk a húsok alá. Előmelegített sütőben közepes lángon sütjük, míg jól el nem olvad a sajt a tetején. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »