Sajtos sertésborda recept
Hozzávalók:
- 8 kicsontozott sertésbordaszelet
- 15 dkg sajt
- 5 dkg vaj
- 1 kiskanál olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 doboz paradicsompüré
- só
- őrölt bors
- babérlevél
- rozmaring
Elkészítés:
A kivert, megsózott és megborsozott hússzeleteket a vajban ropogós pirosra sütjük, tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, és mindegyikre egy halom reszelt sajtot rakunk. A sütőben addig sütjük, amíg a sajt a tetején meg nem olvadt. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a paradicsompürével, meg kétszer annyi vízzel felengedjük, a fűszerekkel ízesítjük, és jól összeforraljuk. A mártást a tálon levő sajtos hússzeletek köré öntjük, és spagettivel körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

