Sajtos karaj recept

Hozzávalók:
- 1 kg rövid karaj /kicsontozva/
- 2 dl. Tejföl
- 25 dkg. sajt/ha több féle annál finomabb/
- 10 dkg. vaj
Elkészítése:
A csont nélküli rövidkarajt kisujjnyi szeletekre vágni. Sózni, borsozni és a kivajazott tepsibe egymás mellé rakni. Minden szelet tetejére késpenge vastagságú vajat tenni. A tetejére jó vastagon kétféle sajtot reszelni. A végén egy kis doboz tejfellel megszórni. Három negyed óra alatt szép pirosra sütni. Burgonyapüré illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »