Rakott máj recept

Hozzávalók:
- 70 dkg sertésmáj
- 15 dkg szalonna
- 20 dkg szeletelt sajt
- 4 fej vöröshagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl olaj
- ízlés szerint só, bors, majoránna
Elkészítése:
A májat fél centis szeletekre szeljük, forró olajon mindkét oldalát átsütjük. Kivajazott tepsibe tesszük a máj szeleteket, erre terítjük a szalonna csíkokat. Következő réteg a karikára vágott hagyma, erre a reszelt sajt kerül. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és a rétegezést ismételjük, úgy hogy a felső réteg máj legyen. A tepsit hideg sütőbe téve, magas hőfokon sütni kezdjük 10-15 percig, majd ráöntjük a felvert tojást, és tovább sütjük, míg a tojás megsül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »