Rakott máj recept

Hozzávalók:
- 70 dkg sertésmáj
- 15 dkg szalonna
- 20 dkg szeletelt sajt
- 4 fej vöröshagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl olaj
- ízlés szerint só, bors, majoránna
Elkészítése:
A májat fél centis szeletekre szeljük, forró olajon mindkét oldalát átsütjük. Kivajazott tepsibe tesszük a máj szeleteket, erre terítjük a szalonna csíkokat. Következő réteg a karikára vágott hagyma, erre a reszelt sajt kerül. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és a rétegezést ismételjük, úgy hogy a felső réteg máj legyen. A tepsit hideg sütőbe téve, magas hőfokon sütni kezdjük 10-15 percig, majd ráöntjük a felvert tojást, és tovább sütjük, míg a tojás megsül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »