Rakott máj recept

Hozzávalók:
- 70 dkg sertésmáj
- 15 dkg szalonna
- 20 dkg szeletelt sajt
- 4 fej vöröshagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl olaj
- ízlés szerint só, bors, majoránna
Elkészítése:
A májat fél centis szeletekre szeljük, forró olajon mindkét oldalát átsütjük. Kivajazott tepsibe tesszük a máj szeleteket, erre terítjük a szalonna csíkokat. Következő réteg a karikára vágott hagyma, erre a reszelt sajt kerül. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és a rétegezést ismételjük, úgy hogy a felső réteg máj legyen. A tepsit hideg sütőbe téve, magas hőfokon sütni kezdjük 10-15 percig, majd ráöntjük a felvert tojást, és tovább sütjük, míg a tojás megsül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »