Tejfölös gombás hús recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1-2db vöröshagyma
- 40dkg gomba
- 1 nagydoboz tejföl
- 40dkg szűzpecsenye
Elkészítése:
A gombát feltesszük pörköltnek, a szűzpecsenyét szeletekre vágjuk és csak lisztben megforgatjuk. Hirtelen kisütjük olajban, utána rögtön beletesszük a gombapörköltbe és utána belekeverünk a nagydoboz tejfölt, fölforraljuk és már el is készült!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.