Paplanos hús recept

Hozzávalók:
- tetszés szerinti mennyiségű hús /1 kg karaj, comb, tarja pénztárca szerint/
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy nagy pohár tejföl
- reszelt sajt /de el is maradhat/
Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 6 tojás sárgáját 1 nagy pohár tejföllel kikavarjuk, adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot és a tojások habbá vert fehérjét. Egy tepsit kizsírozunk, belefektetjük a hús szeleteket, ráöntjük a tojásos tejfölt és sajtot reszelünk rá, de el is maradhat. Azután újra húst fektetünk, rá az öntet és így tovább, míg a hozzávalókból van. A tetejére sajtot reszelünk és forró sütőben aranysárgára sütjük. Nagyon finom és kiadós étel. Krumplipürével vagy majonézes krumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »