Morzsás hús recept
Hozzávalók:
- 6-8 szelet csirkemellfilé vagy karaj
- 4 fej vöröshagyma
- fokhagymakrém
- zsemlemorzsa
- liszt
- őrölt pirospaprika
- olaj
- só
Elkészítése:
A húst kiklopofoljuk, megsózzuk mind a két oldalát és megkenjük a fokhagyma krémmel. Először zsemlemorzsába, majd a liszt és pirospaprika keverékében forgatjuk meg. Kevés, forró olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát. Ha megsült akkor tepsibe tesszük, rákarikázzuk a hagymát, vizet öntünk alá és alufóliával letakarva addig sütjük amíg a hús puha nem lesz. Levesszük az alufóliát és megpirítjuk a tetején a hagymát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 tökéletes keksz recept, ami garantáltan elnyeri a tetszésed!
A kekszek egyszerűek, mégis ellenállhatatlanul finomak. Ebben a válogatásba
Tovább olvasom »12 villámgyorsan összedobható süti recept
Nincs sok időd, de valami édes finomságra vágysz? Ez a válogatás 12 szuperg
Tovább olvasom »TOP 12 csirkés főétel, amikkel pikk-pakk elkészülsz
A csirkés ételek mindig jó választások, ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk
Tovább olvasom »8 mennyei töltött fánk, amit imádni fogsz
A töltött fánkok a farsang megkoronázott édességei, amelyek minden alkalomr
Tovább olvasom »Amit a szennyvíz csatorna problémáiról tudni érdemes – Nőknek és mindenkinek (x)
Briák László vízvezeték szerelő, Budapest A szennyvíz csatorna problémák ta
Tovább olvasom »12 szuper fánk, ami nélkül nincs farsang
A farsang elképzelhetetlen fánk nélkül, hiszen ez az időszak a vidámságról
Tovább olvasom »