Morzsás hús recept

Hozzávalók:
- 6-8 szelet csirkemellfilé vagy karaj
- 4 fej vöröshagyma
- fokhagymakrém
- zsemlemorzsa
- liszt
- őrölt pirospaprika
- olaj
- só
Elkészítése:
A húst kiklopofoljuk, megsózzuk mind a két oldalát és megkenjük a fokhagyma krémmel. Először zsemlemorzsába, majd a liszt és pirospaprika keverékében forgatjuk meg. Kevés, forró olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát. Ha megsült akkor tepsibe tesszük, rákarikázzuk a hagymát, vizet öntünk alá és alufóliával letakarva addig sütjük amíg a hús puha nem lesz. Levesszük az alufóliát és megpirítjuk a tetején a hagymát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »