Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Miccs recept

Miccs
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús ( nekem csak sertés húsom volt, de az az igazi, ha van benne birka, marha hús is)
  • csombor (borsikafű)
  • frissen őrölt bors
  • 1 mk fasírt fűszerpor ( el is maradhat)
  • fokhagyma
  • 1 mk szódabikarbóna

Elkészítése:

A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.

Vizes kézzel megformázzuk őket, majd forró olajban megsütjük. (Az eredeti recept parázson készül)

Mustárral,vagy bármilyen savanyúsággal fogyasztható!

Tipp:

Sokkal finomabb a miccs, ha sütés előtt néhány órával elkészítjük, így összeérnek az ízek.

Hozzáadom a receptfüzethez

Őket is nézd meg!

Szólj hozzá