Miccs recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús ( nekem csak sertés húsom volt, de az az igazi, ha van benne birka, marha hús is)
- csombor (borsikafű)
- só
- frissen őrölt bors
- 1 mk fasírt fűszerpor ( el is maradhat)
- fokhagyma
- 1 mk szódabikarbóna
Elkészítése:
A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.
Vizes kézzel megformázzuk őket, majd forró olajban megsütjük. (Az eredeti recept parázson készül)
Mustárral,vagy bármilyen savanyúsággal fogyasztható!
Tipp:
Sokkal finomabb a miccs, ha sütés előtt néhány órával elkészítjük, így összeérnek az ízek.
Forrás: https://blog.keva.hu/?p=2104
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.