Mézes, mustáros, chilis sertésborda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 1 db kaliforniai paprika
- 2 szál sárgarépa
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 szál póréhagyma
- 2 db paprika
- 2 kanál mustár
- 2 kanál méz
- 1 mk. grillfűszer
- 1 mk. durvára darált bors
- só
- 1 db chili paprika
- 1 dl olíva olaj
Elkészítése:
A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük a mustárral. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal apróra vágott chilivel és megkenjük a mézes mustáros páccal. A húst 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon hirtelen nagy lángon átpirítjuk, grillfűszerrel megszórjuk, majd félre tesszük. A hússzeleteket pár csepp olajon vagy grillen átsütjük és a sült zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »