Mexikói rakott hús recept

Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertéskaraj
- 2 evőkanál olaj
- 2 nagy vöröshagyma
- 4 kiskanál rizs
- 1 doboz paradicsompüré
- só
- őrölt bors
- csipetnyi cukor
Elkészítés:
Négy alufólia darabot szabunk, megolajozzuk, és mindegyikre szorosan egymás mellé két szelet kivert húst fektetünk. A húst megsózzuk, karikákra vágott vöröshagymával meghintjük, és mindegyik szeletre egy kiskanál nyers rizst simítunk. Vízzel mártás sűrűségűre hígított, sóval, borssal, cukorral ízesített paradicsompürével vonjuk be. A fóliát úgy hajtogatjuk össze, hogy egy csomagban egymás mellett két szelet hús legyen, és a rizsnek hagyjunk helyet, mert az sütés közben erősen megduzzad. A fólia széleit szorosan összenyomkodjuk, és sütőlemezen, a sütőben kb. fél óráig sütjük. Tálaláskor mindenkinek a tányérjára egy csomagot teszünk, amelyben együtt van a hús és a körítés.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »