Mangóval, mazsolával töltött tekercs recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg szelet sertéscomb
- 1-2 db mangó
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg reszelt sajt
- só, szerecsendió,
- liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, prézli a panírozáshoz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk. A mangót megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. A mazsolát beáztatjuk egy kis vízbe vagy citromos vízbe. A mangót, mazsolát (lé nélkül), sajtot egy csipet szerecsendióval összekeverjük. Az hússzeletekre tesszük és feltekerjük, majd bepanírozzuk és bő olajban kisütjük. Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk.
Sztori: Gondoltuk kipróbálunk valami gyümölccsel készülő ételt. Valami hasonlót találtam és ott néztem meg, hogy mihez milyen gyümölcs illik, aztán változtattam rajta és ez lett belőle.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »