Mangóval, mazsolával töltött tekercs recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg szelet sertéscomb
- 1-2 db mangó
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg reszelt sajt
- só, szerecsendió,
- liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, prézli a panírozáshoz - olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk. A mangót megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. A mazsolát beáztatjuk egy kis vízbe vagy citromos vízbe. A mangót, mazsolát (lé nélkül), sajtot egy csipet szerecsendióval összekeverjük. Az hússzeletekre tesszük és feltekerjük, majd bepanírozzuk és bő olajban kisütjük. Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk.
Sztori: Gondoltuk kipróbálunk valami gyümölccsel készülő ételt. Valami hasonlót találtam és ott néztem meg, hogy mihez milyen gyümölcs illik, aztán változtattam rajta és ez lett belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

