Mangóval, mazsolával töltött tekercs recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg szelet sertéscomb
- 1-2 db mangó
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg reszelt sajt
- só, szerecsendió,
- liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, prézli a panírozáshoz - olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk. A mangót megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. A mazsolát beáztatjuk egy kis vízbe vagy citromos vízbe. A mangót, mazsolát (lé nélkül), sajtot egy csipet szerecsendióval összekeverjük. Az hússzeletekre tesszük és feltekerjük, majd bepanírozzuk és bő olajban kisütjük. Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk.
Sztori: Gondoltuk kipróbálunk valami gyümölccsel készülő ételt. Valami hasonlót találtam és ott néztem meg, hogy mihez milyen gyümölcs illik, aztán változtattam rajta és ez lett belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

