Mangóval, mazsolával töltött tekercs recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg szelet sertéscomb
- 1-2 db mangó
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg reszelt sajt
- só, szerecsendió,
- liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, prézli a panírozáshoz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk. A mangót megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. A mazsolát beáztatjuk egy kis vízbe vagy citromos vízbe. A mangót, mazsolát (lé nélkül), sajtot egy csipet szerecsendióval összekeverjük. Az hússzeletekre tesszük és feltekerjük, majd bepanírozzuk és bő olajban kisütjük. Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk.
Sztori: Gondoltuk kipróbálunk valami gyümölccsel készülő ételt. Valami hasonlót találtam és ott néztem meg, hogy mihez milyen gyümölcs illik, aztán változtattam rajta és ez lett belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »