Májacskás karajtekercsek recept

Hozzávalók:
- 1 db sertéskaraj
- 1 kanál őrölt dió
- 30 dkg sajt
- 40 dkg csirkemáj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cikk fokhagyma
Elkészítése:
A karajon, a sajton és a dión kívűl mindent ledarálok és összekeverem a dióval. Belereszelem a sajtot is.
A karajt vastagabb szeletekre vágom, besózom. Kiklopfolom minél vékonyabbra őket. Megtöltöm az elkészített raguval, feltekerem és megsütöm a gáztűzhelyen, 10 percenként forgatva a kis tekercseket, kb. 3 oldalukra. Miután kihűlt, felvágom kis kerek szeletekre.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »
Húsvéti vendégvárók egyszerűen: 6 ellenállhatatlan sajttekercs
A húsvéti hidegtál egyik sztárja kétségtelenül a sajttekercs: mutatós, ízle
Tovább olvasom »
Pikk-pakk piskótatekercs: 8 ünnepi desszert, amit bárki el tud készíteni
Ha valami látványos, mégis egyszerű édességet keresünk a húsvéti asztalra,
Tovább olvasom »
Unod a sima főtt sonkát? Ezt a 8 húsvéti fogást imádni fogod
A húsvéti sonka sokaknál alapeleme az ünnepi menünek, de nem kell, hogy min
Tovább olvasom »