Májacskás karajtekercsek recept
Hozzávalók:
- 1 db sertéskaraj
- 1 kanál őrölt dió
- 30 dkg sajt
- 40 dkg csirkemáj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 cikk fokhagyma
Elkészítése:
A karajon, a sajton és a dión kívűl mindent ledarálok és összekeverem a dióval. Belereszelem a sajtot is.
A karajt vastagabb szeletekre vágom, besózom. Kiklopfolom minél vékonyabbra őket. Megtöltöm az elkészített raguval, feltekerem és megsütöm a gáztűzhelyen, 10 percenként forgatva a kis tekercseket, kb. 3 oldalukra. Miután kihűlt, felvágom kis kerek szeletekre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

