Májacskás karajtekercsek recept

Hozzávalók:
- 1 db sertéskaraj
- 1 kanál őrölt dió
- 30 dkg sajt
- 40 dkg csirkemáj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cikk fokhagyma
Elkészítése:
A karajon, a sajton és a dión kívűl mindent ledarálok és összekeverem a dióval. Belereszelem a sajtot is.
A karajt vastagabb szeletekre vágom, besózom. Kiklopfolom minél vékonyabbra őket. Megtöltöm az elkészített raguval, feltekerem és megsütöm a gáztűzhelyen, 10 percenként forgatva a kis tekercseket, kb. 3 oldalukra. Miután kihűlt, felvágom kis kerek szeletekre.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »