Magyaróvári sertésborda recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott karaj
- 20 dkg gomba
- 8 vékony szelet gépsonka
- 8 vékony szelet ementáli vagy eidami sajt
- 2 evőkanál olaj
- 2 dkg vaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. A vajban a hagymát megpirítjuk, és a megsózott, megborsozott, apróra vágott gombát addig pároljuk benne, amíg a saját levét el nem főtte. A hússzeleteket tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, mindegyiket megkenjük a gombavagdalékkal. Mindegyikre egy sonkaszeletet, erre egy hajszálvékony sajtszeletet borítunk, és csak annyi időre tesszük a sütőbe, amíg a tetejére a sajt rá nem olvadt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.