Krumplis tekercs recept
Hozzávalók:
- 8 szép sertéscombszelet
- 8 kis burgonya
- 8 vékony szelet szalonna
- 1 evőkanál olaj
- 1 dl tejföl
- 1 kis fej vöröshagyma
- só
- 1 késhegynyi pirospaprika
- mustár
Elkészítés:
A húst jól kiverjük, megsózzuk, mustárral vékonyan bekenjük, egy hajszálvékony szelet szalonnát ráfektetünk, és mindegyikre 1-1 megtisztított burgonyát ültetünk. A húst a burgonyára tekerjük, megtűzzük, és a tekercseket az olajban megpirított reszelt hagymán megforgatva, paprikával ízesítve, kevés vízzel puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét megtejfölözzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

