Krumplis májas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g sertésmáj
- 1 darab vöröshagyma
- 6 darab krumpli
- 1 csomag fűszerkeverék (gulyás)
- víz
- olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a májat vékonyra felszeleteljük. A krumplit megpucoljuk és kisebb kockákra vágjuk.
Kevés olajon megfonnyasztjuk a felvágott hagymát, rádobjuk a felszeletelt májat, egy kicsit együtt pörköljük.
Hozzáadjuk a felkockázott krumplit és felengedjük annyi vízzel, ami ellepi. Hozzáadjuk a gulyás fűszerkeveréket és fedő alatt, gyenge tűzön puhára főzzük.
Ha közben elforrná a vizét, mindig egy kevés vízzel pótoljuk. Friss kenyérrel kínáljuk.
Tipp:
Imádom a fűszeres kajákat…
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »