Krumplis májas recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g sertésmáj
- 1 darab vöröshagyma
- 6 darab krumpli
- 1 csomag fűszerkeverék (gulyás)
- víz
- olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a májat vékonyra felszeleteljük. A krumplit megpucoljuk és kisebb kockákra vágjuk.
Kevés olajon megfonnyasztjuk a felvágott hagymát, rádobjuk a felszeletelt májat, egy kicsit együtt pörköljük.
Hozzáadjuk a felkockázott krumplit és felengedjük annyi vízzel, ami ellepi. Hozzáadjuk a gulyás fűszerkeveréket és fedő alatt, gyenge tűzön puhára főzzük.
Ha közben elforrná a vizét, mindig egy kevés vízzel pótoljuk. Friss kenyérrel kínáljuk.
Tipp:
Imádom a fűszeres kajákat…
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

