Kolbásszal töltött karaj recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 1 hosszú szál kolbász
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csomó új sárgarépa
- só
Elkészítés:
A karajt kicsontozzuk, és a közepét hosszában hegyes késsel átszúrjuk. A vágást egy kissé kitágítjuk, és egy szál kolbászt (debrecenit vagy gyulait) belehúzunk. A húst kívülről megsózzuk, a forró olajban megforgatjuk, a kétféle hagymát meg a karikákra vágott répát mellédobjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. Végül nagy lángon (vagy a sütőben) megpirítjuk, és felszeletelve, áttört levével leöntve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »