Kolbásszal töltött karaj recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 1 hosszú szál kolbász
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csomó új sárgarépa
- só
Elkészítés:
A karajt kicsontozzuk, és a közepét hosszában hegyes késsel átszúrjuk. A vágást egy kissé kitágítjuk, és egy szál kolbászt (debrecenit vagy gyulait) belehúzunk. A húst kívülről megsózzuk, a forró olajban megforgatjuk, a kétféle hagymát meg a karikákra vágott répát mellédobjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. Végül nagy lángon (vagy a sütőben) megpirítjuk, és felszeletelve, áttört levével leöntve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »