Kocsonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 sertés csülök
- 2 sertésfül
- 1 sertés farok
- 2 egész sertés köröm
- 1 kisebb füstölt hús
- 3-4 fej vöröshagyma
- kb. 2 fej fokhagyma
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyemgyökér
- csípős hegyes erős paprika és édes ízlés szerint
- 2 babérlevél
- szemes bors, só
Tálalásnál:
- pirospaprika
Elkészítése: A húsokat egy nagy fazékban feltesszük a tűzhelyre,felöntjük vízzel. Felforraljuk ,leszedjük a habját ezután beletesszük a zöldségeket, fűszereket. Lassú tűzön addig főzzük míg a hús le nem válik a csontról.
Kiszedjük külön a húsokat, zöldségeket. A húsokból kiszedjük a csontokat és tálakba szétosztjuk, mi a zöldségekből csak a fokhagymát tesszük bele a tányérokba, a zöldségeket én meg szoktam enni. A levet leszűrjük és rámerjük a húsokra Dermedés után megszórjuk pirospaprikával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »