Kocsonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 sertés csülök
- 2 sertésfül
- 1 sertés farok
- 2 egész sertés köröm
- 1 kisebb füstölt hús
- 3-4 fej vöröshagyma
- kb. 2 fej fokhagyma
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyemgyökér
- csípős hegyes erős paprika és édes ízlés szerint
- 2 babérlevél
- szemes bors, só
Tálalásnál:
- pirospaprika
Elkészítése: A húsokat egy nagy fazékban feltesszük a tűzhelyre,felöntjük vízzel. Felforraljuk ,leszedjük a habját ezután beletesszük a zöldségeket, fűszereket. Lassú tűzön addig főzzük míg a hús le nem válik a csontról.
Kiszedjük külön a húsokat, zöldségeket. A húsokból kiszedjük a csontokat és tálakba szétosztjuk, mi a zöldségekből csak a fokhagymát tesszük bele a tányérokba, a zöldségeket én meg szoktam enni. A levet leszűrjük és rámerjük a húsokra Dermedés után megszórjuk pirospaprikával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »