Ketchupos hús recept

Hozzávalók:
- 6 szelet karaj
- kb 3 dl főzőtejszín
- ketchup
- mustár
- fokhagymakrém
- só
- 3 nagy krumpli
Elkészítése:
A krumplit egy jénai aljára karikázom, megszórom sóval. A húst kiklopfolom, megszórom sóval, nyomok rá egy kis ketchupot, fokhagymakrémet, ecsettel elkenem rajta. Ráhelyezem a krumplira. A tejszínhez nyomok ketchupot, mustárt, szórok bele kicsi bazsalikomot, oregánót. Ráöntöm a húsra, fólia alatt sütöm 20 percig, majd azt levéve még 40 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »