Ketchupos hús recept

Hozzávalók:
- 6 szelet karaj
- kb 3 dl főzőtejszín
- ketchup
- mustár
- fokhagymakrém
- só
- 3 nagy krumpli
Elkészítése:
A krumplit egy jénai aljára karikázom, megszórom sóval. A húst kiklopfolom, megszórom sóval, nyomok rá egy kis ketchupot, fokhagymakrémet, ecsettel elkenem rajta. Ráhelyezem a krumplira. A tejszínhez nyomok ketchupot, mustárt, szórok bele kicsi bazsalikomot, oregánót. Ráöntöm a húsra, fólia alatt sütöm 20 percig, majd azt levéve még 40 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »