Kaszás aprópecsenye recept
Hozzávalók:
- 1kg sertéscomb
- 2 fej vöröshagyma
- 1 üveg lecsó
- 1 paradicsom
- só, bors, paprika
- ízlés szerint füstölt szalonna
Elkészítése:
A hagymát apróra felkockázom, majd olajon üvegesre pirítom, a csíkokra vágott szalonnával együtt.
Hozzáadom az ujjnyi vastagra csíkozott húst és megsütöm.
Megszórom pirospaprikával, majd sorban hozzáadom a lecsót és a paradicsomot. Felöntöm annyi vízzel hogy ellepje a húst és addig főzőm fedő alatt, amíg félig megpuhul. Leveszem a fedőt, és készre főzöm.
Sztori: Egyszerű és finom, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

