Kaszás aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 1kg sertéscomb
- 2 fej vöröshagyma
- 1 üveg lecsó
- 1 paradicsom
- só, bors, paprika
- ízlés szerint füstölt szalonna
Elkészítése:
A hagymát apróra felkockázom, majd olajon üvegesre pirítom, a csíkokra vágott szalonnával együtt.
Hozzáadom az ujjnyi vastagra csíkozott húst és megsütöm.
Megszórom pirospaprikával, majd sorban hozzáadom a lecsót és a paradicsomot. Felöntöm annyi vízzel hogy ellepje a húst és addig főzőm fedő alatt, amíg félig megpuhul. Leveszem a fedőt, és készre főzöm.
Sztori: Egyszerű és finom, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »