Kapros sertéstokány recept

Hozzávalók:
- fél kg sertéslapocka
- zsír vagy olaj a sütéshez
- 2 dl tejföl, egy csokor kapor
- 3 dkg liszt
- egy fej aprított vöröshagyma
Elkészítése:
A zsiradékon a hagymát megpirítjuk, majd rátesszük a kisujjnyi metéltre vágott, megmosott húst. Sózzuk, borsozzuk, vizet öntünk alá és megpároljuk.Ha megpuhult ráhintjük az apróra vagdalt kaprot, majd a lisztből és tejfölből készített habarást, majd felforraljuk. Párolt rizzsel vagy burgonyakörettel és salátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »