Káposztás-mustáros tarja recept
Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- 80 dkg savanyú káposzta
- 1 kg burgonya
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- bors
- 3 ek mustár
- kevés napraforgó olaj
Elkészítése:
A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral. Kevés olajon hirtelen elősütjük mind a két oldalát a húsnak, majd tepsibe sorakoztatjuk őket. A káposztát kimossuk és egy serpenyőben megpároljuk. A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojásokkal, a káposztával és ízesítjük sóval, borssal. A húsra halmozzuk a káposztás keveréket, lefedjük alufóliával és 50 percig magas lángon sütjük. Sütés után 10 percig, alufólia nélkül pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

