Káposztás-mustáros tarja recept

Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- 80 dkg savanyú káposzta
- 1 kg burgonya
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 3 ek mustár
- kevés napraforgó olaj
Elkészítése:
A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral. Kevés olajon hirtelen elősütjük mind a két oldalát a húsnak, majd tepsibe sorakoztatjuk őket. A káposztát kimossuk és egy serpenyőben megpároljuk. A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojásokkal, a káposztával és ízesítjük sóval, borssal. A húsra halmozzuk a káposztás keveréket, lefedjük alufóliával és 50 percig magas lángon sütjük. Sütés után 10 percig, alufólia nélkül pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »