Káposztás-mustáros tarja recept

Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- 80 dkg savanyú káposzta
- 1 kg burgonya
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 3 ek mustár
- kevés napraforgó olaj
Elkészítése:
A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral. Kevés olajon hirtelen elősütjük mind a két oldalát a húsnak, majd tepsibe sorakoztatjuk őket. A káposztát kimossuk és egy serpenyőben megpároljuk. A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojásokkal, a káposztával és ízesítjük sóval, borssal. A húsra halmozzuk a káposztás keveréket, lefedjük alufóliával és 50 percig magas lángon sütjük. Sütés után 10 percig, alufólia nélkül pirítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »