Kanadai sertésborda recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 kicsontozott sertésbordaszelet
- 1 evőkanál olaj
- ribiszkezselé
- só
Elkészítés:
A kivert, besózott hússzeleteket az olajban hirtelen kisütjük, és négyet tűzálló tálra, egymás mellé fektetünk. A tetejüket ribiszkezselével megkenjük (vagy áttört ribiszkével megöntözzük), és mindegyikre egy másik kisült hússzeletet borítunk. A megmaradt zsiradékot néhány csepp vízzel felforraljuk, a húsra öntjük, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Tálaláskor mindegyik hússzeletre egy borsónyi nyers vajat rakunk, ez percek alatt elolvad, és kellemes zamatot ad a pecsenyének.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.