Hússzeletek sörös-burgonyás bundában recept

Hozzávalók:
- karaj, csirke- vagy pulykamell
- burgonya
- tojás
- liszt
- sör
- só
- bors
- fokhagyma
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A nyers burgonyát lereszeljük sajtreszelőn, és egy tálba tesszük. Hozzáütjük a tojást, pár kanál lisztet és kb. 1 dl sört. Mehet bele zúzott fokhagyma, só és bors is. Sűrű masszát kapunk, amibe a lisztben megforgatott hússzeleteket mártjuk, majd azonnal a közepesen forró olajban kisütjük. Ha a hús elfogyott, magában is süthető, csak kevesebb olajban.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »