Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hússzeletek sörös-burgonyás bundában recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • karaj, csirke- vagy pulykamell
    • burgonya
    • tojás
    • liszt
    • sör
    • bors
    • fokhagyma
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:
    A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A nyers burgonyát lereszeljük sajtreszelőn, és egy tálba tesszük. Hozzáütjük a tojást, pár kanál lisztet és kb. 1 dl sört. Mehet bele zúzott fokhagyma, só és bors is. Sűrű masszát kapunk, amibe a lisztben megforgatott hússzeleteket mártjuk, majd azonnal a közepesen forró olajban kisütjük. Ha a hús elfogyott, magában is süthető, csak kevesebb olajban.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá