Húsimádó karaj bébi spenóttal töltve recept

Hozzávalók:
- 5-6 szelet hosszúkaraj
- füstölt hús (comb, karaj) szeletek
- szeletelt bacon
- bébi spenót
- só
- bors
- zöldfűszeres-citromos grill fűszer
- olíva olaj
Elkészítése:
A karajt kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval és borssal. Minden szeletre ráhelyezünk némi bébi spenótot illetve a húsok végébe 1-2 szelet füstölt húst is (lehetne némi sajttal is bolondítani, de én ezt most kihagytam).
A húsokat feltekerjük, majd szeletelt baconbe csavarjuk. Kisebb tepsibe helyezzük, a tekercseket meglocsoljuk olíva olajjal és megszórjuk tetszés szerint valamilyen fűszerkeverékkel. Ezúttal zöldfűszeres-citromos keverék került rá.
Alufóliával letakarva előmelegített sütőben sütjük 180 fokon kb 1 órán keresztül. Köretként vajban pirított burgonya készült hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »