Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Holstein szelet recept

Holstein szelet
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet hús (tarja, karaj, csirke vagy pulyka)
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • kevés liszt
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk mindkét oldalát, majd lisztbe forgatjuk. Kevés olajon mindkét oldalát, megsütjük.

    A hússzeleteket konyhai törlőre szedjük, és elkészítjük a serpenyőben a tükörtojásokat. Tanácsos csak az egyik oldalán sütni, hogy a sárgája enyhén folyós maradjon. Mivel nem szaftos étel, a tojás megvágásakor engedjük, hogy a sárgája rácsorogjon a hússzeletre.

    Ez a Holstein szelet lényege, élvezeti értéke. Krumplipürével, rizzsel, ritkábban sült krumplival tálaljuk. Jól esik mellé a savanyúság is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá