Hamis Holstein szelet recept

Hozzávalók:
- 5 szelet karaj
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- némi liszt
- vaj
- olíva olaj
- só
- bors
Elkészítése:
A szeleteket megmossuk, megszárítjuk. Sóval és borssal megszórjuk, ezután lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőbe vajat és olíva olajat hevítünk, ebben sütjük meg a húsokat. Ezután a felesleges zsiradékot leöntjük róla, majd vajat teszünk mindegyik szeletre és tálalásig letakarva melegen tartjuk.
Ezután annyi tükörtojást sütünk ahány hús van. Tálaláskor mindegyik tetejére helyezünk egy tükörtojást. Ezúttal burgonya salátával és bajor pereccel lett tálalva.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »