Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás, fokhagymás csülök egytál recept

Hagymás, fokhagymás csülök egytál
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • sonka, csülökmaradék
    • szalonna
    • hagyma
    • fokhagyma
    • bors
    • gomba

    Elkészítése:

    A főtt csülköt felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírjára sütjük. A hagymát, fokhagymát szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk a kisütött szalonnához.

    A főtt hússzeletekkel, és felszelt gombával rövid ideig fedő alatt együtt pároljuk, majd a fedőt levéve kicsit pirítjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá borsot, vagy zöld fűszereket vigyázva, mert a főtt, füstölt áru egyébként is sós.

    Krumplipüré köretet adhatunk hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá