Hagymás, fokhagymás csülök egytál recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- sonka, csülökmaradék
- szalonna
- hagyma
- fokhagyma
- bors
- gomba
Elkészítése:
A főtt csülköt felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírjára sütjük. A hagymát, fokhagymát szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk a kisütött szalonnához.
A főtt hússzeletekkel, és felszelt gombával rövid ideig fedő alatt együtt pároljuk, majd a fedőt levéve kicsit pirítjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá borsot, vagy zöld fűszereket vigyázva, mert a főtt, füstölt áru egyébként is sós.
Krumplipüré köretet adhatunk hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.