Hagymás, fokhagymás csülök egytál recept

Hozzávalók:
- sonka, csülökmaradék
- szalonna
- hagyma
- fokhagyma
- bors
- gomba
Elkészítése:
A főtt csülköt felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírjára sütjük. A hagymát, fokhagymát szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk a kisütött szalonnához.
A főtt hússzeletekkel, és felszelt gombával rövid ideig fedő alatt együtt pároljuk, majd a fedőt levéve kicsit pirítjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá borsot, vagy zöld fűszereket vigyázva, mert a főtt, füstölt áru egyébként is sós.
Krumplipüré köretet adhatunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »