Hagymában sült borda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet borda
- 3 fej hagyma
- 2 ek. olaj
- 2 dl. tejföl
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 5 dkg. reszelt sajt
Elkészítése: A karikára vágott hagymát forró olajon megpirítjuk, majd felét a kikent tűzálló tálba tesszük. Ráfektetjük sorba a kivert hússzeleteket, megsózzuk és ráborítjuk a maradék hagymát. a tejfölt összekeverjük az apróra vágott petrezselyem zölddel, és nyakon öntjük vele a hagymás húst. Alufóliával lefedve közepes lángon sütjük. Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal. Sült burgonya illik hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »