Hagymában sült borda recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 szelet borda
- 3 fej hagyma
- 2 ek. olaj
- 2 dl. tejföl
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 5 dkg. reszelt sajt
Elkészítése: A karikára vágott hagymát forró olajon megpirítjuk, majd felét a kikent tűzálló tálba tesszük. Ráfektetjük sorba a kivert hússzeleteket, megsózzuk és ráborítjuk a maradék hagymát. a tejfölt összekeverjük az apróra vágott petrezselyem zölddel, és nyakon öntjük vele a hagymás húst. Alufóliával lefedve közepes lángon sütjük. Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal. Sült burgonya illik hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.