Göngyölt hús recept

Hozzávalók:
- csont nélküli rövid karaj
- vöröshagyma
- húsos szalonna
- gomba
- mustár
- só
- bors
- fokhagyma
- majoránna
- rizs
Elkészítése:
A csont nélküli karajt szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk. Egy kis mustárral bekenjük, borssal, majoránnával fűszerezzük, majd egy vékony szelet húsos szalonnát teszünk rá és pár karika vékonyra szeletelt hagymát.
Összetekerjük és hajtással lefelé szorosan egymás mellé lábasba tesszük, picike vizet öntünk alá és készre pároljuk.
Rizzsel ettük,a maradék szafttal meglocsolva. Ez az eredeti recept,én még tettem bele fokhagymát, gombát és a szalonna füstölt volt.
Tipp:
Töltelékként bármit tehetünk bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »