Gombás-tejfölös sertéscomb recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg Sertéscomb
- 1fej nagy vöröshagyma
- 1pohár tejföl
- 1 ek.mustár
- 3-4 ek. olaj
- 4-5 fej gomba
- köretnek tészta
Elkészítése:
A combot felkockázzuk, vigyázzunk ne túl nagyra mert rágós lesz.
Az olajon meg pirítjuk a kockára vágott hagymát míg arany barna lesz, ezután hozzáadjuk a húst és nagy lángon lepirítjuk, majd közepes-kis lángon lefedve pároljuk 5-10 percig.
Amikor a hús megfelelő, jöhet az ízesítés, só bors ízlés szerint, majd a mustár és a tejföl. Jól átforraljuk és már kész is.
Köretnek tésztát főzünk. Amit 1 ek. olajon lepirítva teszünk a tányérra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »