Gombás-tejfölös sertéscomb recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg Sertéscomb
- 1fej nagy vöröshagyma
- 1pohár tejföl
- 1 ek.mustár
- 3-4 ek. olaj
- 4-5 fej gomba
- köretnek tészta
Elkészítése:
A combot felkockázzuk, vigyázzunk ne túl nagyra mert rágós lesz.
Az olajon meg pirítjuk a kockára vágott hagymát míg arany barna lesz, ezután hozzáadjuk a húst és nagy lángon lepirítjuk, majd közepes-kis lángon lefedve pároljuk 5-10 percig.
Amikor a hús megfelelő, jöhet az ízesítés, só bors ízlés szerint, majd a mustár és a tejföl. Jól átforraljuk és már kész is.
Köretnek tésztát főzünk. Amit 1 ek. olajon lepirítva teszünk a tányérra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

