Gombás-tejfölös sertéscomb recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg Sertéscomb
- 1fej nagy vöröshagyma
- 1pohár tejföl
- 1 ek.mustár
- 3-4 ek. olaj
- 4-5 fej gomba
- köretnek tészta
Elkészítése:
A combot felkockázzuk, vigyázzunk ne túl nagyra mert rágós lesz.
Az olajon meg pirítjuk a kockára vágott hagymát míg arany barna lesz, ezután hozzáadjuk a húst és nagy lángon lepirítjuk, majd közepes-kis lángon lefedve pároljuk 5-10 percig.
Amikor a hús megfelelő, jöhet az ízesítés, só bors ízlés szerint, majd a mustár és a tejföl. Jól átforraljuk és már kész is.
Köretnek tésztát főzünk. Amit 1 ek. olajon lepirítva teszünk a tányérra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »