Gombás sertéskaraj recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 50 dkg. gomba
- 10 dkg. zsír
- 10 dkg. vaj
- 6 dkg. hagyma
- 2 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
Elkészítése: A karajt sózzuk, borsozzuk, forró zsírral leöntjük, abba az edénybe, amibe sütni szeretnénk, Vizet öntve alá másfél óra alatt puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát vajba megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, pirítjuk, majd hozzáhabarjuk a tojásokat. A felszeletelt karajon egyenletesen elosztjuk a fűsze4res mártást. Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »