Gombás sertéskaraj recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 50 dkg. gomba
- 10 dkg. zsír
- 10 dkg. vaj
- 6 dkg. hagyma
- 2 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
Elkészítése: A karajt sózzuk, borsozzuk, forró zsírral leöntjük, abba az edénybe, amibe sütni szeretnénk, Vizet öntve alá másfél óra alatt puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát vajba megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, pirítjuk, majd hozzáhabarjuk a tojásokat. A felszeletelt karajon egyenletesen elosztjuk a fűsze4res mártást. Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »