Gombás sertéskaraj recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 50 dkg. gomba
- 10 dkg. zsír
- 10 dkg. vaj
- 6 dkg. hagyma
- 2 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
Elkészítése: A karajt sózzuk, borsozzuk, forró zsírral leöntjük, abba az edénybe, amibe sütni szeretnénk, Vizet öntve alá másfél óra alatt puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát vajba megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, pirítjuk, majd hozzáhabarjuk a tojásokat. A felszeletelt karajon egyenletesen elosztjuk a fűsze4res mártást. Párolt rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »