Gombás máj recept

Hozzávalók:
- 40dkg. sertés máj
- 25 dkg. gomba
- 1 dl. vörös bor
- 4 ek. zsír
- 1 fej hagyma
- só, bors
Elkészítése: Az apróra szelt gombát a lereszelt hagymával 2 ek. zsíron, fűszerezve saját levébe megpároljuk. A maradék zsíron , hirtelen erős tűzön átsütjük a vékony csíkokra szelt májat. A hagymás párolt gombát zsírjára sütjük, aláöntjük a bort, összeforraljuk, majd a májat hozzáadjuk. Sós vízbe főtt burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »