Gombás máj recept

Hozzávalók:
- 40dkg. sertés máj
- 25 dkg. gomba
- 1 dl. vörös bor
- 4 ek. zsír
- 1 fej hagyma
- só, bors
Elkészítése: Az apróra szelt gombát a lereszelt hagymával 2 ek. zsíron, fűszerezve saját levébe megpároljuk. A maradék zsíron , hirtelen erős tűzön átsütjük a vékony csíkokra szelt májat. A hagymás párolt gombát zsírjára sütjük, aláöntjük a bort, összeforraljuk, majd a májat hozzáadjuk. Sós vízbe főtt burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »