Fűszeres sült karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg karaj csont nélkül
- só
- bors
- delikát
- sertés fűszersókeverék
- kb 10-12cm füstölt kolbász
- keveés olaj és víz
Elkészítése: A karajt megmosom és a közepébe késsel vájok egy lyukat, amibe befűzöm a kolbászt, ha ez megvan egy tepsibe öntök egy kis olajat és vizet. A fűszereket beleszórom és elkeverem, majd ebben a lében többször is megforgatom a karajt, ha van rá lehetőség akkor csak másnap sütöm, addig érlelem ebben a lében. Mikor már jól átittam ezzel e lével lefedem alufóliával, és előmelegített sütőbe teszem sülni, amikor már puha a hús, akkor leveszem a fóliát és még pirosra sütöm. Hidegen, melegen szeletelhető. Köretetekkel tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »