Fűszeres sült karaj recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg karaj csont nélkül
- só
- bors
- delikát
- sertés fűszersókeverék
- kb 10-12cm füstölt kolbász
- keveés olaj és víz
Elkészítése: A karajt megmosom és a közepébe késsel vájok egy lyukat, amibe befűzöm a kolbászt, ha ez megvan egy tepsibe öntök egy kis olajat és vizet. A fűszereket beleszórom és elkeverem, majd ebben a lében többször is megforgatom a karajt, ha van rá lehetőség akkor csak másnap sütöm, addig érlelem ebben a lében. Mikor már jól átittam ezzel e lével lefedem alufóliával, és előmelegített sütőbe teszem sülni, amikor már puha a hús, akkor leveszem a fóliát és még pirosra sütöm. Hidegen, melegen szeletelhető. Köretetekkel tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.