Fűszeres sült karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg karaj csont nélkül
- só
- bors
- delikát
- sertés fűszersókeverék
- kb 10-12cm füstölt kolbász
- keveés olaj és víz
Elkészítése: A karajt megmosom és a közepébe késsel vájok egy lyukat, amibe befűzöm a kolbászt, ha ez megvan egy tepsibe öntök egy kis olajat és vizet. A fűszereket beleszórom és elkeverem, majd ebben a lében többször is megforgatom a karajt, ha van rá lehetőség akkor csak másnap sütöm, addig érlelem ebben a lében. Mikor már jól átittam ezzel e lével lefedem alufóliával, és előmelegített sütőbe teszem sülni, amikor már puha a hús, akkor leveszem a fóliát és még pirosra sütöm. Hidegen, melegen szeletelhető. Köretetekkel tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »