Fűszeres sertés ragu recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- kb. 20-30 deka sertés comb
- 1 kis konzerv zöldborsó
- 1 kis doboz tejföl
- pirospaprika, delikát, só, bors
Elkészítése:
Sertéspörköltként kezdtem. Olajon vöröshagymát pároltam, majd pirospaprikáztam, beletettem a kockára vágott husit. Delikáttal, borssal, (nem spóroltam a borssal, hogy kicsit fűszeresebb legyen)sóval ízesítettem. “Pörkölés” után felöntöttem vízzel, és főzni kezdtem. Amikor a hús majdnem megfőtt, zöldborsót tettem hozzá. (konzerv volt itthon, lecsepegtettem, lemostam) Amikor ezzel együtt felfőtt, 1 kis pohár tejfölt kavartam bele, és jó alaposan összefőztem.
Sült krumplit csináltam hozzá, ahogy beissza azt a jó sűrű szaftot, fúúúú, nagyon finom lett!!!
Csalamádé is került a tányér mellé, hát, nem rontotta el. :)
Tipp:
Hetek óta nézegetek a fagyóban kb. 20 deka sertés combot. Nem is tudom, hogy került oda, mert bármihez is kevés. Ma kivettem, és kiagyaltam valamit. Úgyhogy igazán gazdaságos étel. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »