Füstölt kolbásszal töltött karaj recept

Hozzávalók:
- egy nagyobb karaj
- füstölt kolbász
- 1 fej fokhagyma
- 2 póréhagyma
- 1 sárgarépa
- kevés olaj
- fűszerek
Elkészítése:
Előző nap bepácoljuk a húst:megtöltjük a kolbásszal,póréhagymával, sárgarépával,megtűzdeljük fokhagymával az egészet,ne nagyon maradjon szabad hely rajta, majd egy kevés olajjal megkenjük mindenhol, végül ízlés szerint fűszerekkel megszórjuk. Berakjuk a hűtőbe. Másnap átrakjuk a tepsibe,alufóliával lefedjük kb 180 fokon pároljuk 1 órán keresztül.1 óra elteltével levesszük a fóliát,felcsavarjuk a hőfokot a 220 fokra és kívülről átsütjük. Így belül szaftos marad és nem szárad ki.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »