Fokhagymás, paradicsomos, tojásos karaj recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg karaj
- 1 kis tubus fokhagymakrém
- 5-6 db közepes paradicsom
- 6 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors, olaj
Elkészítése:
A karajt vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk (csak csínnyán a sóval, mert a fokhagymakrém is sós), majd mindkét oldalát bekenjük a fokhagymakrémmel. Ha kész, akkor egy közepes tepsi aljára tesszük, pici olajjal. Rákarikázzuk a paradicsomot, úgy hogy befedje a hússzeleteket. Alufóliával befedjük a tepsit és kb. 1,5 órán keresztül 160-170 fokon lassan puhára pároljuk. Amikor megfőtt a hús, levesszük a fóliát, és a paradicsomos húsokra (még forrón) ráütjük a tojásokat, majd visszatesszük a sütőbe, addig, míg megsülnek a tükörtojások.
Rizzsel vagy kockára vágott sültkrumplival a legfinomabb.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.