Fokhagymás oldalas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertésoldalas
- 2 fej fokhagyma
- 1 kanál só
- 1 kávéskanál őrölt bors
- 1 mokkáskanál köménymag
- 50 dkg zsír
Elkészítése:
A fokhagymát megtisztítjuk. Az oldalast nagyobb darabokra vágjuk, befűszerezzük. Az oldalast egy lábasba tesszük a fokhagymával és pár szem köménymaggal. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje és fedő alatt el kezdjük főzni. Ha a vizet kezdi elfőni, rátesszük a zsírt.
Amint a víz teljesen elpárolog róla, szép pirosra sütjük.
Melegen körettel petrezselymes burgonya, burgonyapüré, vagy hidegen ahogy én szeretem, zöldségekkel és friss kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »