Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 400 g szűzpecsenye
- 100 g tömlős sajt
- 200 ml főzőtejszín
- 5 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- olívaolaj
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szűzpecsenyét leöblítjük majd papírtörlővel leszárítjuk. Felszeleteljük, majd a szeleteket csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval, őrölt borssal és egy wokban forró olajon készre sütjük.
A tömlős sajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval, őrölt borssal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és alaposan átkeverjük. A kész mártást ráöntjük a húsra és egyet forralunk rajta.
Vágott petrezselyemzölddel díszítjük és rizzsel, főtt krumplival tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »