Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 400 g szűzpecsenye
- 100 g tömlős sajt
- 200 ml főzőtejszín
- 5 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- olívaolaj
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szűzpecsenyét leöblítjük majd papírtörlővel leszárítjuk. Felszeleteljük, majd a szeleteket csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval, őrölt borssal és egy wokban forró olajon készre sütjük.
A tömlős sajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval, őrölt borssal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és alaposan átkeverjük. A kész mártást ráöntjük a húsra és egyet forralunk rajta.
Vágott petrezselyemzölddel díszítjük és rizzsel, főtt krumplival tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »